Moderne schuifdeuren

Moderne schuifdeuren

Je vindt ze steeds vaker, schuifdeuren die leiden naar het terras zodat je makkelijk naar binnen en buiten kunt. Op een warme zomerdag lekker aan het dineren, waarbij je de schuifdeuren open kunt doen en kunt genieten van het warme briesje dat naar binnen waait. Maar schuifdeuren zijn ook een oplossing in huis. Je kunt de keuken scheiden van de woonkamer door een schuifdeur te plaatsen. Je hebt privacy wanneer nodig en het staat ook mooi in het interieur. Kortom: schuifdeuren zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit de huizen van tegenwoordig. Maar wat voor moderne schuifdeuren zijn er tegenwoordig eigenlijk? In welke kleuren, maten en materialen?

Schuifdeuren voor een kast Hierboven werd het al even genoemd, maar schuifdeuren zijn te gebruiken op genoeg plekken. Bijvoorbeeld schuifdeuren voor een kast. Een open kast wat een net iets te rommelige uitstraling heeft, kun je makkelijk verbergen door er een schuifdeur voor te plaatsen. Het is makkelijk in gebruik en ook nog eens modern. Denk eens aan een strakke glazen schuifdeur, waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat er wel mooi en modern uit ziet. Zo krijg je precies die netheid die je wilt en een strakke inrichting.

Schuifdeur met krijtverf Wat je tegenwoordig ook steeds meer ziet, is een schuifdeur met krijtverf. Het is leuk voor in de keuken of naar een kinderkamer. In de keuken kun je daar je favoriete recept opschrijven, wat een gezellige en geleefde uitstraling geeft. In de kinderkamer is een schuifdeur leuk, omdat je kinderen dan lekker kunnen krijten in hun slaapkamer. Meestal vinden kinderen krijten heel erg leuk, dus dit is precies wat je nodig hebt met kinderen.

Schuifdeuren met transparant glas Schuifdeuren met transparant glas geeft een erg moderne uitstraling en zorgt wel voor de nodige privacy op het gebied van gesprekken. Je kunt dit bijvoorbeeld plaatsen tussen de keuken en de woonkamer. Als er een verjaardag is, kun je de drukte in de woonkamer ontvluchten door je te vertoeven in de keuken. Toch ben je dan niet helemaal afgesloten, omdat je nog steeds de woonkamer kunt zien en meekrijgt wat daar gebeurt.

Het komt er dus op neer dat je in de moderne huizen van tegenwoordig ook mooie en moderne schuifdeuren kunt plaatsen. Het is erg handig voor de privacy, maar geeft ook een leuke finishing touch aan het interieur. Dus als je het idee hebt dat er toch nog iets mis: schuifdeuren zijn de oplossing.

 

Bron: deurenweb.nl

Moderne schuifdeuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *