Drie blikvangers voor elk interieur

Drie blikvangers voor elk interieur

Drie blikvangers voor elk interieur

Een verhuizing is het meest ideale moment voor het aanpassen van een interieur. Het mooie bij een verhuizing is namelijk dat je ‘blanco’ kunt beginnen. Je hoeft geen rekening te houden met reeds bestaande elementen in het interieur. Omdat er zo verschrikkelijk veel keuze is bij het samenstellen van een interieur, proberen we jou op weg te helpen met drie onderstaande blikvangers die niet misstaan in elk interieur.

Elitis behang

We beginnen onze lijst met tips met Elitis behang. Elitis behang is eigenlijk de grand cru onder de behangsoorten. Dit Franse behangmerk doet er namelijk alles aan om unieke designs en materialen in haar behang te verwerken.

De meest in het oog springende behangcollectie van Elitis, is de Elitis Natives lijn. Dit behang lijkt namelijk net op een echte dierenvacht. Om dit effect te bereiken worden dunne nylonhaartjes gebruikt. Met Elitis behang weet je zeker dat jouw woning een unieke uitstraling krijgt.

Cuero Mariposa Canvas vlinderstoel

Een ander merk wat de laatste jaren steeds meer aan de weg timmert, is Cuero. De Cuero Mariposa Canvas is met name erg populair. De Mariposa Canvas is een vlinderstoel gemaakt van de beste materialen. Het frame is chroom en voor de canvas bekleding kun je kiezen uit diverse kleuren.

Naast de Mariposa Canvas zijn er nog twee lijnen van deze stoel verkrijgbaar. Deze versies gebruiken leder of stof in plaats van canvas.

Linteloo Relax hoekbank

Geen enkele woonkamer is af zonder comfortabele bank. Naast comfort wil je natuurlijk ook dat jouw bank past bij een smaakvol interieur. De Linteloo Relax hoekbank combineert styling met comfort. Deze hoekbank is ontworpen door Jan des Bouvrie.

De naam Linteloo Relax zegt eigenlijk alles over deze hoekbank. De bank heeft namelijk een hoog zitcomfort, naast het elegante ontwerp. Daarnaast is de Linteloo Relax aan te passen aan iedere woonsituatie. Door de bank anders in te delen kunnen meer of juist minder zitplekken worden gecreëerd.

Drie blikvangers voor elk interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *